Find nye og gode tilbud her!

Vejviser gennem lån

 

shutterstock_287246384

 

Vi alle kender det med at vi har brugt lidt for mange penge i måneden, og nu står til at skulle levne resten af måneden. Sådan behøver det ikke at være, med Lånio.dk kan du låne 4.000 kr. fuldstændig rente-, gebyr- og omkostningsfrit, ved at optage et mobillån. Det, der er det gode ved et mobillån, er at du kan låne hurtig og nemt over din mobil, eller nærmere over din smartphone.

Mobillån

Hvad er et mobillån?

Når man hører ordet “mobillån” så kommer man hurtig frem til at det er et lån over mobil, og det er præcis hvad det er. Et mobillån er typisk et lån man kan søge over mobilen, og som dækker over flere typer af kortfristede kviklån, herunder lån som mikrolån, forbrugslån m.fl..

Man hører typisk også om SMS-lån i sammenhæng med mobillån. Et SMS-lån er typisk foretaget gennem en mobiltelefon, men mere præcist over en SMS-besked. SMS-lån er i dag ikke at se så ofte hos finanaseringsudbydere, grundet den lave sikkerhed, der er med SMS-lån. Hvorfor mobillån mere korrekte og nutidige betegnelse for mobillån, er lån foretaget over mobilen og ikke behøver at være SMS-lån.

Et mobillån er således et lån du kan optage mens du er på farten. Hvad enten du er på ferie, udenbys, med offentligt transport eller noget helt fjerde. Så er det nu muligt at optage et mobillån ved at søge gennem din smartphone. Det har aldrig været lettere at foretage et lån, ved at mobillån både er hurtigt, effektivt og billigt.

 

Hvor kan jeg få et billigt mobillån?

Det er ikke altid let at se igennem alle de finanseringensudbydere, som ikke siger alt som det egentlig er. Her menes de mange udbydere som skjuler gemte omkostninger, oprettelsesgebyrer og afgifter ved et eventuel lån. Det er derfor vigtigt at undersøge udbydere meget grundigt, inden man foretager sig et lån.

Du har nu mulighed, som førstegangslåner hos Lånpengesmart.DK, at optage et mobillån fuldstændig kvit og frit. Det lyder lidt for godt til at være samt, men det er det heldigvis ikke. Hos Lånpengesmart.DK kan du låne op til 4.000 kr. helt gratis, uden at tænke på kedelige gebyrer, omkostninger og afgifter – du skal dermed kun betale de eksakte 4.000 kr. tilbage.

Det eneste det kræver er, at du er mindst 20 år samt at du har NemID. Dette NemID gør nemlig, at Lånpengesmart.DK ved at du er den rigtige, som du udgiver dig for at være. Du kan dermed være fuldstændig sikker på, at der ikke sker noget med din betalingsdata og kontaktoplysninger, da du gør brug af dit NemID.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter