Find nye og gode tilbud her!

Tilbud eller ekstra penge?

Tjen penge online

Gode tilbud, som vi ofte beskæftiger os med her på bloggen, er én måde at få fingrene i de ting du gerne vil på en billig måde, men Der findes også andre løsninger. En anden løsning er nemlig at tjene ekstra penge, hvilket du bla. kan gøre med betalte undersøgelser, som vi vil uddybe i denne post.

Hvordan tjener man penge på betalte undersøgelser?

For at tage forklaring i kronologisk orden, så starter vi et helt andet sted. Ude i erhvervslivet, er viden om kunder og markedet blevet en endnu vigtigere konkurrenceparameter i dag i modsætning til tidligere. Årsagen til dette er, at konkurrencen hele tiden tilspidses og kundernes præferencer skifter oftere og oftere. Derfor er opdateret viden om potentielle kunder guld værd for en virksomhed, så de ikke udvikler forretningen i den forkerte retning.

Dette behov dækkes i dag af en række aktører på markedet, som mod betaling hjælper med at indsamle og strukturere viden om forbrugerne. Disse aktører opbygger og udsender i den forbindelse spørgeskemaer til deres database af panelister, som de har opbygget over en længere periode, og det er her du kommer ind i billedet og kan tjene penge.

Når et spørgeskema udsendes, følger der også en belønning med for at besvare det. Typisk er belønningen i form af point, som kan veksles til gaver og gavekort.

Nu tænker du måske at dette ikke er ekstra penge i lommen, men bare gavekort der for dit forbrug til at stige. Det kan det også godt være det er tilfældet, men da der findes et stort udvalg af butikker, hvor du kan benytte gavekortene, kan du med sikkerhed også finde butikker, hvor du alligevel havde handlet. Dermed kan du lægge penge til side, som du alternativt havde brugt og på den måde se din spørgeskemabesvarelse som let tjente penge.

Hvordan tilmelder du sig så?

Det første du gør er at undersøge hvem du ønsker at tjene dine penge hos. Kig rundt på nettet og skab dig et overblik over, hvad de forskellige firmaer tilbyder. Du kan evt. afprøve et par stykker, for at se hvad du er mest hooked på. Der er stor forskel på hvor stor belønningen er, hvor ofte du modtager en undersøgelse, og hvad du kan veksle dine point til, så du bør ikke bare vælge den første du ser.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter