Find nye og gode tilbud her!

Nye måder at tjene penge online

Der i dag et kæmpe udvalg af måder du kan tjene penge online og igennem årene har mulighederne kun udviklet sig. Du kan blandt andet tjene penge ved at besvare spørgeskemaer, svare på spørgeskemaer og teste produkter. Det nye er at du nu også kan tjene penge ved at købe ting.

Forskellige markeds undersøgelses virksomheder tilbyder dig penge for at købe forskellige produkter igennem dem og ligeledes tilbyder de dig penge for at du tilmelder dig nyhedsbreve eller konkurrencer.

Hvad er hagen ved dette? 

Der er ikke nogen hage ved at tjene penge online på denne måde. De forskellige virksomheder der har tilbud nyhedsbreve eller konkurrencer til rådighed, betaler markedsundersøgelses virksomhederne for at gøre deres tilbud synlige. Du kan derfor nyde godt af de mange gode tilbud og de penge du tjener på købet eller tilmeldingen.

Du kan også modtage andet end penge

Ønsker du ikke at få udbetalt i kontanter, kan du ligeledes få det udbetalt i gavekort eller donere pengene du har tjent. Vælger du at få det udbetalt som gavekort, vil du for det meste modtage et gavekort af højere værdi end den sum penge du har sparet sammen. Eksempelvis kan det være et gavekort på 100 kr. til en sko butik, hvor du kan skal betale 80 kr. for gavekortet.

Hvem kan tjene disse penge online? 

Som hovedregel kan alle der er over 18 år benytte disse tjenester. Enkelte steder kræver dog kun en alder af 16 år. Du skal ligeledes have adgang til en Paypal konto eller en adresse hvor gavekort kan sendes til.

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Der er mange paneler i Danmark, de fleste tilbyder forskellige måder at tjene penge på. Det er dog nogle som blot er en scam, vil du derfor lave et trygt og sikkert valg af paneler kan du gøre dette igennem SurveyBee der har tjekket deres partnere.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter