Find nye og gode tilbud her!

Kan du ikke få det perfekte tilbud?

Hvis man endelig har fundet det perfekte tilbud, er det ærgerligt, hvis man ikke har råd til det, før tilbuddet er udløbet igen. Det er jo desværre sådan med mange tilbud, at de kun gælder for en meget kort periode, og ofte strækker tilbudet sig ikke til næste lønning, hvor man ville have råd til det.

Vejen frem er her dog – Lånpengesmart.dk

Lånio er en sammenligningsside, der tilbyder let optagelige, kortfritstede, små lån, som du kan ansøge om online, og hvor du har pengene meget snarest muligt. Så kan du få råd til det tilbud, som ellers virkede umuligt.

Er det ikke dyrt?

Det koster selvfølgelig lidt, når man skal låne penge, men det handler jo om at holde det op mod tilbudet og så regne ud, hvor meget man spare, kontra hvor meget det koster at låne pengene – så ved man, om det er en god idé. Ofte koster disse lån et sted mellem 100 kr. og 600 kr. i låneomkostninger, så hvis der er tale om et tilbud, hvor man kan spare et par tusinde kroner, kunne det sagtens være en rigtig god idé.

Det skal endda også nævnes, at det første lån hos Lånpengesmart er gratis, så man kan faktisk få lov til at prøve dette lån af uden nogle omkostninger.

Er det ikke for besværligt?

Nej, det er nærmest direkte det modsatte. Som nævnt før kan man ansøge online, og man skal blot indtaste nogle få stamoplysninger, og så bekræfte med sit NemID. Man får svaret kort tid efter, og bliver man godkendt, kan man forvente at have pengene på sin bankkonto inden for få bankdage.

Hvad skal der til, før man bliver godkendt?

Der er lidt forskellige krav, som man skal opfylde, før man kan låne, men kravene er faktisk meget simple. De primære krav, som man skal overholde er, at man skal være bosat i Danmark og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Man skal altså ikke fremvise lønsedler, årsopgørelser og alt muligt andet, før man kan blive godkendt.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter