Find nye og gode tilbud her!

Få en gratis potentialeanalyse af jeres hjemmeside

seo-potentiale-analyse

Har du en virksomhed med en dertilhørende hjemmeside? Så kan vi hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan du i et større omfang kan udnytte din hjemmeside så din forretning kan vokse. Vi giver dig nemlig en SEO potentialeanalyse – helt gratis. Læs her hvad du kan bruge den til.

Indhold der tiltrækker kunder

Indholdet på din hjemmeside har meget at skulle sige, når det handler om at tiltrække flere kunder. Derfor går vi dine bedste landingssider igennem, for at komme med forslag til, hvordan siderne kan optimeres og performe endnu bedre i søgemaskinerne. Vi vil ligeledes komme med forslag til nye indholdssider, som vil kunne bidrage til at skabe mere trafik på din hjemmeside.

En sund linkprofil

Vi kommer også til at gennemgå sidens linkprofil, for at vurdere hvorvidt fordelingen af links er god. Det handler nemlig ikke kun om at have mange links, det handler lige så meget om at have dem i de rette proportioner. Det vil sige, at I skal have links på forskellige typer ankertekster, fra relevante domæner samt en god blanding af follow og no-follow links.

I får forslag til, hvad I kan gøre, for at forbedre jeres linkprofil yderligere.

Den tekniske del

Her går vi ind og kigger på de lidt mere nørdede faktorer i SEO. Vi gennemgår jeres websites loadtime, da hastigheden har en indvirkning på jeres SEO. Ligeledes vil vi kigge på, mængden af duplicate content og komme med en vurdering af jeres Meta-titler og -beskrivelser.

Ønsker I at outsource til et SEO Bureau?

Mange virksomheder har ikke ressourcerne eller kompetencerne til at drive en succesfuld SEO kampagne. Det har vi til gengæld. Hvis I har brug for hjælp til at udføre de tiltag vi finder frem til, så står vi til rådighed. Vi skræddersyer en løsning der passer til jeres behov. Læs mere om os på AW Media.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter