Find nye og gode tilbud her!

Er din butik tyverisikret?

tyverisikring

Beskæftiger du dig til daglig med detailhandel, så er din butik formentlig tyverisikret i en eller anden grad. Men ved du egentlig hvordan de forskellige løsninger fungerer? Måske har i brug for supplerende produkter til jeres nuværende butikssikring. Læs med her, og få indblik i butikssikringsløsninger.


Alarmbrikker

De fleste kender til de små brikker, som ofte er placeret på tøj i detailbutikker. Brikkerne kan være en smule irriterende, får kunden som gerne vil prøve tøjet. Når det så er sagt, er de ufattelig effektive.

Brikkerne fungerer sådan, at hvis en person forlader butikken, med produkter der ikke er betalt for, begynder sensoren ved udgangen at hyle.

Ydermere har disse alarmbrikker en stor signalværdi. Eftersom at man skal bruge specialværktøj til at fjerne brikken, leder det ofte til, at tyven på forhånd opgiver at stjæle produktet.


Safere

Safere bruges først og fremmest til, at sikre personalets sikkerhed. For eksempel er safere meget populære, når det kommer til skrabere og barberblade. Dette er produkter, som kan benyttes som våben, derfor skal kunder ikke have adgang til dem.

Safere bliver også brugt i forbindelse med multimedia produkter, for eksempel iPads, computerspil og Blue Ray film.

Saferne er så godt som umulige at bryde, grundet det patenterede dobbeltlåssystem DLS, hvilke gør at denne foranstaltning er uhyre effektiv.


Punktsikring

Punktsikring benyttes primært i forbindelse med elektroniske produkter, som bruges til udstilling i butikken.

De fleste butikker, foretrækker at have udstillingsprodukter, da det giver kunden mulighed for at afprøve produktet i praksis. Det at forbrugeren kan teste produktet, inden det købes, øger chancerne for et salg.

Problemet med udstillingsmodeller er bare, at de kan være relativt nemme at køre ned i lommen. Oplever du dette problem er punktsikring løsningen.

Med punktsikring placeres der et kabel i det elektroniske produkt. Bliver kablet hevet ud af produktet, påbegynder en alarm.

Har du brug for vejledning angående din butikssikring, kan du kontakte Alpha Security og bestille et gratis konsulentbesøg.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter