Find nye og gode tilbud her!

3 BMW’er der egner sig til leasing

bmwer-der-egner-sig-til-leasing

Hvis du drømmer du om en luksusbil med sublim komfort og sportslige køreegenskaber, så er en BMW lige noget for dig. BMW er kendt for deres høje kvalitet og store køreglæde.

Her giver vi vores bud på 3 modeller der egner sig godt til leasing. Modellerne har været på markedet i mere end 36 måneder, og er derfor økonomisk fordelagtige til leasing.

Ved flexleasing betales den laveste månedlige afgiftssats, når bilen fylder 36 måneder fra første indregistreringsdato. Bliver du beskattet af fri bil, er det en stor fordel, idet du ikke beskattes af bilens nypris, hvis bilen er over 36 måneder gammel.

BMW 4 serie:

4-serien er en af de nyeste model serier fra BMW. Modellen har med sit flotte Coupé design et sportsligt og stilrent udtryk.

Overvejer du leasing af en 4-serie, så er det værd at kigge efter en bil med M-sportspakke, head-up display og navigationssystem Professional.

BMW 5 serie:

5-serien er en af BMW’s længst producerede modeller og samtidig en af BMW’s mest solgte. Den fås i to versioner, enten som sedan eller stationcar. I juli måned 2013 fik 5-serien et facelift, som giver bilen et mere moderne udseende.

Der er mange forskellige motorvarianter at vælge imellem både i diesel og benzin versionerne. Kig efter modellerne med de sekscylindrede motorer, da disse giver den største køredynamik og køreglæde.

BMW 6 serie:

Med en lang kølerhjelm, kraftige skærmkasser og en elegant taglinje, som strækker sig fra fronten af bilen hele vejen til bagenden, står 6-serien for karakter, eksklusivitet og køredynamik.

Bilen fås i tre forskellige versioner. En åben cabriolet version med kaleche. En eminent sommerbil, der egner sig til sæsonleasing. Bilen findes også i en Coupé version med to døre, som måske er den mest elegante af de tre versioner.

Derudover fås 6-serien også i en version med fire døre og plads til fem personer. Denne version hedder Gran Coupé og er mere praktisk end de to tidligere nævnte versioner, men går ikke på kompromis med udseendet trods de to ekstra døre.

Yderligere BMW modeller til leasing:

Udover 4-, 5- og 6-serien findes der selvfølgelig andre modeller fra BMW, der egner sig særdeles godt til leasing. Hvis du er på udkig efter en bil i SUV klassen er X5 og X6 modellerne to rigtig gode bud. Drømmer du derimod om en to personers sportsvogn, vil en Z4 være bilen for dig.

Mads "Tilbudsjæger" Hansen

Se flere indlæg fra denne forfatter